Kapcsolat

A labor címe:

1045 Budapest, Berlini út 47-49. 3. ép. 1. emelet 113.

Tel: +36-1-920-1640
Fax: +36-1-920-1641

Skype: organofil
E-mail: palinka@palinkavizsgalatok.hu

Nyitvatartás:
Hétfő-péntek: 7:30-17:00
Szombat-vasárnap: zárva

 

Vendégkönyv

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#4 - vegyesz2018.06.05. 22:38

A félelem a legjobb marketing. Ha egy pálinka GYÜMÖLCSBŐL készül, mindig található benne metil-alkohol ( részben így lehet ellenőrizni, hogy nem tiszta szeszből készült az ital). A jó hír, hogy a démonizált METANOL NEM FEJTI KI A HATÁSÁT, mert az etil-alkohol hatalmas túlsúlyban van jelen, és csak az etanol metabolizmusa történik meg (metil-alkohol mérgezési gyanúja esetén ezért kell tömény etil-alkoholt itatni az áldozattal).
SZUMMA: A PÁLINKA GYÜMÖLCSBŐL KÉSZÜL, ÍGY NEM A METANOL TARTALMA MIATT MÉRGEZŐ, TESSÉK MÉRTÉKKEL FOGYASZTANI!

#3 - Rakija2014.10.07. 09:47

Nagyon jó kezdeményezés. Reklámozni fogom. Biztos ami biztos. Én is bevizsgáltatom. Így nyugodtan alszom ! Egészségünkre. Ziveli. Najzdravi !

#2 - Nádas Pálinkafőzde2014.03.06. 13:34

Nagyon hasznos az oldal, tevékenységük hozzájárul a magyar pálinkakultúra fejlődéséhez! További sok sikert kívánunk a működtetéséhez!

Üdvözlettel,

Nádas Pálinkafőzde
http://www.nadaspalinka.hu/

#1 - Berze2013.05.29. 10:53

"A hidrogén-cianid a csonthéjas gyümölcsökból (pl. szilva, meggy) főzött pálinka jellemző szennyezője. A törvény szerint abszolút etanolra számítva literenként maximum 0,07 g lehet jelen a gyümölcspárlatokban. Mennyisége a metanollal azonos módon újrafőzéssel csökkenthető."
Hogyis van ez pontosan?